Foto: Shutterstock
Neraugoties uz Rīgas Austrumu klīniskās universitātes ārstu pūlēm divu nedēļu garumā, šajās brīvdienās no gūtajām traumām miris uz Bauskas šosejas avārijā cietušais 2001. gadā dzimušais jaunietis, pastāstīja slimnīcas pārstāve Inguna Potetinova.

Viņa stāstīja, ka jaunietis avārijā uz Bauskas šosejas guva ļoti smagas traumas, un neskatoties uz visiem veiktajiem pasākumiem, diemžēl viņš tā arī nenāca pie samaņas un šajās brīvdienās nomira.

Jau ziņots, ka 26. augustā smagā autoavārijā uz Bauskas šosejas gāja bojā 50 gadus vecs vīrietis, bet vēl vairāki cilvēki cieta. Autoavāriju izraisīja mikroautobusa ar Polijas numura zīmēm iebraukšana pretējā joslā, kā rezultātā notika sadursme ar vieglo automašīnu "Volvo" un ar vēl vienu mikroautobusu ar Vācijas numurzīmēm.

Kā iepriekš norādīja Valsts policijā (VP), patlaban nav zināms, kāpēc mikroautobusa šoferis iebrauca pretējā joslā, - tas tiks noskaidrots izmeklēšanas gaitā.

Vissmagāk cieta avārijā iekļuvusī ģimene no Latvijas, kas brauca automašīnā "Volvo". Pēc avārijas 1976. gadā dzimuša vīrieša un 2001. gadā dzimuša jaunieša veselības stāvoklis bija ļoti smags, bet 1979. gadā dzimušas sievietes stāvoklis bija vidēji smags. Bojāgājušais vīrietis bija minētās automašīnas vadītājs.

Avārijā iekļuva arī divi ārvalstu pilsoņi no Vācijas un Polijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!