Pagājušajā nedēļā Rīgā, Dārzciema ielā, notikušajā avārijā cietušie motociklisti guvuši tikai sasitumus un jau nākamajā dienā varēja doties mājās, portālu "Delfi" informēja Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas pārstāve Inguna Potetinova.

Pēc sadursmes un asinsstindzinošā kritiena, ko kāds garāmbraucējs fiksējis video, motocikla vadītājam un viņa līdzbraucējai sniegta neatliekamā palīdzība, kā arī veikti visi nepieciešamie izmeklējumi.

Mediķi abiem cietušajiem konstatējuši tikai sasitumus. Vēl diennakti pacienti atradušies ārstu uzraudzībā, bet jau nākamajā dienā devās mājās.

Kā vēstīts, sākotnējā – policijas sniegtā – informācija liecināja, ka abi cietušie pēc iespaidīgā kritiena guvuši smagas traumas.

Negadījums noticis 9. septembrī, pulksten 18, Dārzciema un Stopiņu ielas krustojumā. Video redzams, kā vieglā automašīna "VW Vento" iebrauc krustojumā, bet apstājas, visticamāk, sastrēguma dēļ. Pēc mirkļa automobilī ietriecas motocikls "Yamaha", ar kuru braucošie divi cilvēki "pārlido" pāri VW.

Pie "VW Vento" stūres bija kāds 1974. gadā dzimis vīrietis, savukārt motociklu vadīja 1976. gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā. Tāpat avārijā cietusi arī 1986. gadā dzimusī motocikla pasažiere.

Motocikla lauskas bojājušas arī sastrēgumā stāvošu "Toyota" markas spēkratu.

Policija negadījuma apstākļus skaidro kriminālprocesā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!