Foto: PantherMedia/Scanpix

Valsts policija aizvadītajā nedēļā, 13. oktobrī, Liepājā aizturējusi trīs jauniešus aizdomās par kāda vīrieša piekaušanu līdz nāvei, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Pagājušā otrdienā kādā dzīvoklī Liepājā ap pulksten 20:30 policija atradusi vīrieša līķi ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Turpat notikuma vietā likumsargi aizturējuši arī iespējamās vainīgās personas – trīs gados jaunus vīriešus.

Izmeklēšanā policija noskaidrojusi, ka dzīvoklī Oskara Kalpaka ielā notikusi kopīga iedzeršana. Tās laikā klātesošo starpā izcēlies konflikts, kurā miesas bojājumi nodarīti 1972. gadā dzimušam vīrietim. Pēc tam cietušais vīrietis bezpalīdzības stāvoklī atstāts viens un no gūtajiem miesas bojājumiem miris.

Notikuma vietā policija uz aizdomu pamata par nodarītajiem miesas bojājumiem aizturējusi 1988. gadā, 1996. gadā un 1990. gadā dzimušus vīriešus. Visiem aizturētajiem kā drošības līdzeklis piemērots apcietinājums.

Policija norāda, ka visi aizturētie vīrieši jau iepriekš vairākkārt nonākuši policijas redzeslokā, kā arī tikuši tiesāti un sodīti.

Policijā par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 125. panta 3. daļas - par smagu miesas bojājumu nodarīšanu kā rezultātā iestājusies cietušā nāve.
Turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!