Foto: Shutterstock
Rīgas bāriņtiesa ir pieņēmusi lēmumu par divus gadus vecās meitenītes, kuru vecāki uz vairākām dienām atstāja pie aukles Rīgā un neieradās viņai pakaļ, šķiršanu no ģimenes, ceturtdienas vakarā vēsta LTV raidījums "Panorāma".

Pagaidām meitenīte uzturas Rīgas bērnunamā.

Drīzumā lēmums tiks pārsūtīts Siguldas un Cesvaines novada pašvaldībai, kurās deklarēti bērna vecāki, lai tās varētu lemt par tālāko rīcību.

Rīgā meitenītes ģimene nesen ieradusies un iepriekš nav nonākusi nedz Rīgas bāriņtiesas, nedz Sociālā dienesta redzeslokā.

Divus gadus vecās meitenītes mamma ir gados ļoti jauna meitene, kurai pašlaik ir grūtības ar dzīvesvietu, liecina LTV rīcībā esošā informācija.

Vēstīts, ka Ķengaraga iecirkņa policisti meklēja aptuveni divus gadus vecas meitenes vecākus. Pēc informācijas nonākšanas plašsaziņas līdzekļos policijā vērsās bērna radinieces. Kā vēsta LTV, policijā vērsās arī abas meitenītes vecmāmiņas, kas bija gatavas pie sevis uzņemt meitenīti, kā arī radinieki no ārzemēm.

Policija skaidroja, ka viņas vecāki vairākas dienas meiteni bija atstājuši pie auklītes, neierodoties viņai pakaļ. Auklīte saistībā ar notikušo vērsusies policijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!