Foto: stock.xchng
Nepilngadīgs jaunietis Siguldā ar nazi uzbrucis savai kaimiņienei. Policija par notikušo sākusi kriminālprocesu, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Pagājušā gada nogalē, neilgi pirms Ziemassvētkiem, Siguldas policijas iecirknis saņēmis izsaukumu uz kādu dzīvojamo māju Siguldā. Tur kāds nepilngadīgs jaunietis ar nazi uzbrucis savai kaimiņienei.

Ekipāža ieradusies notikuma vietā un noskaidrojusi, ka mājā dzīvojošais 14 gadīgais jaunietis pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ piezvanījis pie kaimiņu durvīm un ar nazi uzbrucis dzīvoklī dzīvojošajai sievietei. Kaimiņienei jaunietis nodarījis miesas bojājumus.

Jaunieti policija turpat uz vietas aizturējusi un sākumā nogādājusi slimnīcā medicīniskās pārbaudes veikšanai, bet pēc tam - policijas iecirknī.

Par notikušo sākts kriminālprocess. Tiesa jaunietim piemērojusi drošības līdzekli apcietinājumu.

Pagaidām jaunieša rīcības motīvi precīzi nav zināmi, skaidro policija. Turklāt arī iepriekš jaunietis nav nonācis policijas redzeslokā, kā arī viņa raksturojums neesot slikts.

Saistībā ar sākto kriminālprocesu jaunietim tiks veiktas tiesu psihiatriskās ekspertīzes. Patlaban turpinās detalizēta izmeklēšana, lai noskaidrotu notikušā apstākļus un iespējamos cēloņus. Līdz ar to pagaidām izmeklēšanas interesēs policija sīkāku informāciju nesniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!