Foto: F64
Aizvadītās nedēļas nogalē Olainē divi vīrieši pēc iedzeršanas aplaupījuši savu biedru, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Olaines iecirkņa policisti saņēmuši informāciju, ka naktī no 21. uz 22. janvāri divi vīrieši Olaines Mežaparkā aplaupījuši kādu 1985. gadā dzimušu vīrieti. Policisti noskaidrojuši, ka cietušais kopā ar diviem vīriešiem lietojis alkoholu.

Pēcāk visi devušies mājup, taču pa ceļam agresīvi noskaņotie vīrieši uzbrukuši trešajam, atņēmuši viņam naudas maku un aizbēguši no notikuma vietas.

Izmeklēšanā policisti noskaidrojuši iespējamās aizdomās turamās personas un pirmdien, 25. janvārī, aizturējuši 1996. gadā un 1987. gadā dzimušus vīriešus.

Vecākais no aizturētajiem jau iepriekš sodīts par laupīšanu, savukārt jaunākais nonācis policijas redzeslokā par zādzībām nelielā apmērā.

Patlaban pret abiem aizturētajiem sākts kriminālprocess par laupīšanu grupā. Par šādu noziegumu var draudēt sods - brīvības atņemšana uz laiku līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!