Foto: LETA
Sestdien Tukuma novada Džūkstes pagastā 1989. gadā dzimis vīrietis nenovaldīja motociklu "KTM" un iebrauca kokā. No gūtajām traucām motociklists mira notikuma vietā, informē Valsts policijā.

Rīgā, Lubānas ielā transporta līdzekļa vadīšanas tiesības neieguvis 1975. gadā dzimis vīrietis notrieca 1985. gadā dzimušu sievieti, kura no hospitalizācijas atteicās.

Uz Jelgavas šosejas 31. kilometra 1992. gadā dzimis "Audi" vadītājs izraisīja sadursmi ar pretī braucošo "Toyota" transportlīdzekli. Pēc brīža 1987. gadā dzimis vīrietis ar "VW" markas spēkratu uztriecās iepriekš avarējušajai "Audi" automašīnai. Slimnīcā nogādāts "Audi" vadītājs un pasažiere, kā arī "Toyota" vadītājs, kurš vēlāk no slimnīcas tika palaists mājās, un pasažiere.

Rīgā, plkst. 09.57, Cēres un Tēriņu ielas krustojumā sadūrās 1970. gadā dzimuša vīrieša vadītā "Mercedes Benz" automašīna un "Renault" spēkrats. Slimnīcā nogādāta 1976. gadā dzimusī "Renault" pasažiere.

Durbes novada Vecpils pagastā 1991. gadā dzimis vīrietis nenovaldīja "Suzuki" kvadraciklu un iebraucot grāvī apgāzās. Viņš nogādāts slimnīcā.

Sestdien valstī reģistrēti 64 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 18 cilvēki. Kopumā ceļu satiksmes jomā sastādīti 639 administratīvo pārkāpumu protokoli, tostarp 211 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet alkohola reibumā pie stūres sēdušies 15 autovadītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!