Foto: Shutterstock
Ceturtdienas, 30. jūnija, agrā rītā likumsargi aizturējuši divus vīriešus, kas ielauzušies kādā veikalā Rīgas centrā un nozaguši velosipēdu, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Policija no aculiecinieces saņēmusi informāciju par diviem vīriešiem, kuri iekāpuši tramvajā ar, iespējams, zagtu velosipēdu. Aculieciniece apgalvojusi, ka abi vīrieši izskatās aizdomīgi, turklāt velosipēds ir pilnīgi tīrs, gluži kā no veikala, lai gan ārā līst.

Uz izsaukumu ieradušies Rīgas Centra iecirkņa patruļpolicisti, kas noskaidrojuši, ka velosipēds, kas atrodas pie 1971. gadā un 1972. gadā dzimušajiem vīriešiem, nozagts velosipēdu veikalā Rīgas centrā ap pulksten 4.00.

Aizdomās par zādzību abi vīrieši aizturēti.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka aizturētie jau iepriekš vairākas reizes sodīti par mantiskiem noziegumiem, lielākoties – par zādzībām, iekļūstot telpās.

Arī par 30. jūnijā izdarīto likumpārkāpumu sākts kriminālprocess par zādzību ar iekļūšanu telpā. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!