Foto: PantherMedia/Scanpix
Aizvadītajās brīvdienās Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) glābēji no ūdenstilpnēm izcēluši trīs noslīkušus cilvēkus, portāls “Delfi” uzzināja VUGD.

Sestdien no rīta glābēji no Liepājas kanāla izcēluši apmēram 40 gadus vecu noslīkušu vīrieti, kuru nodevuši Valsts policijas darbiniekiem. Savukārt sestdienas vakarā, neilgi pirms pulksten 21.00, glābēji saņēmuši izsaukumu uz Inčukalna novada Vangažiem, kur Vangažu ezerā pirms kāda laika iegājis peldēties vīrietis, bet laukā neiznācis.

Ūdenslīdēji pārmeklējuši ūdenstilpni un 20 metrus no krasta četru metru dziļumā atraduši apmēram 30 gadus vecu noslīkušu vīrieti. Viņa mirstīgās atliekas nodotas Valsts policijas darbiniekiem.

Savukārt svētdienas vakarā, pēc pulksten 21.00, ugunsdzēsēji saņēmuši izsaukumu uz Zīriņu ielu Jēkabpilī, kur Radžu ūdenskrātuvē slīcis cilvēks.

Ierodoties notikuma vietā, slīkstošais vīrietis vairs nav atradies virs ūdens. Pārmeklējot ūdenskrātuvi ar laivu un glābšanas dēli, glābēji atraduši apmēram 58 gadus vecu noslīkušu vīrieti, kuru nogādājuši krastā un nodevuši NMPD mediķiem. NMPD dienesta darbinieki konstatējuši vīrieša nāvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!