Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Trešdienas, 3. augusta, vakarā Rīgas pašvaldības policijas darbinieki devušies uz izsaukumu Āgenskalnā, kur kāds aculiecinieks pamanījis divus vīriešus, kuri netālu esošajai izglītības iestādei dauzījuši demontētajiem logiem stiklus, portāls "Delfi" uzzināja pašvaldības policijā.

Notikuma vietā kārtības sargi apsekojuši aculiecinieka norādīto teritoriju un pamanījuši divus vīriešus. Ieraugot policijas darbiniekus, vienam no vīriešiem no rokām izkritusi alus pudele.

Kamēr personai noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par atrašanos publiskā vietā ar atvērtu alkoholiskā dzēriena iepakojumu, tikmēr otrs vīrietis no savas jakas iekškabatas izņēmis savu alus pudeli un policijas darbinieku klātbūtnē padzēries. Tādēļ arī otram kungam noformēts protokols par alkohola lietošanu publiskā vietā.

Runājot par demontēto logu dauzīšanu, abi vīrieši kārtības sargiem vaļsirdīgi atzinušies, ka esot redzējuši stikla dauzīšanu, taču neko vairāk policistiem nestāstīšot. Notikuma vietā konstatēti vairāki izsisti logu stikli. Pieņemts lēmums abus iereibušos kungus aizturēt un nogādāt Valsts policijā lietas apstākļu noskaidrošanai.

Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!