Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 14. septembrī, Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldes darbinieki saņēmuši informāciju par kādu manāmi iereibušu vīrieti Blaumaņa ielā, kurš pastaigājies pa ceļa braucamo daļu, portāls "Delfi" uzzināja pašvaldības policijā.

Notikuma vietā pašvaldības policisti sastapuši izsaucēju, kurš turējis iereibušo vīrieti un gaidījis policiju. Izsaucējs paskaidrojis, ka braucis ar savu automašīnu Tērbatas ielas virzienā un pamanījis, ka priekšā pa ceļa braucamo daļu staigā vīrietis manāmā reibumā.

Izsaucējs nospiedis automašīnas skaņas signālu, taču vīrietis uz to nereaģējis un turpinājis stāvēt tieši automašīnas priekšā. Arī pēc mutiskiem aizrādījumiem vīrietis nav pagājis malā.

Autovadītājs izkāpis no transportlīdzekļa un atkārtoti lūdza, lai vīrietis paiet malā. Iereibušais kungs palicis agresīvs, sācis lamāties ar cieņu aizskarošiem izteicieniem un vicināties ar rokām. Izsaucējs iereibušo vīrieti noguldījis zemē un izsaucis policiju.

Pats vaininieks savas nesenās darbības nespēja atcerēties. Vienīgais, ko varējis pastāstīt, ka ar draugiem lietojis alkoholu.

34 gadus vecais vīrietis nogādāts dežūrdaļā. Pašvaldības policisti pārbaudījuši alkohola koncentrāciju vīrieša izelpā. Pārbaudē noskaidrots, ka viņš ir 2,61 promiļu reibumā.

Pārkāpējam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu un piemērots naudas sods 70 eiro apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!