Foto: Valsts policija
Izmantojot Iekšlietu ministrijas elektronisko pakalpojumu "Informācija par nelegālā alkohola, cigarešu un narkotiku tirdzniecības vietām", Salaspils iedzīvotāji norādījuši, ka kādā dzīvoklī Salaspilī tiek glabāts nelegālais alkohols un cigaretes, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Salaspils iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas policisti saņēmuši tiesas atļauju veikt kratīšanu un otrdien, 13. septembrī, pēc pulksten 10 devušies uz minēto vietu. Ņemot vērā, ka dzīvokļa īpašnieks atsacījās labprātīgi atvērt dzīvokļa durvis, uz notikuma vietu tika izsaukti Speciālo uzdevumu bataljona policisti, kuri durvis uzlauzuši.

Pārmeklējot telpas, policisti atraduši un atsavinājuši 13,1 litru nelegālā alkohola un 2380 cigarešu bez Latvijas akcīzes markām.

Saistībā ar notikušo pret 1952. gadā dzimušo vīrieti sāktas divas administratīvās lietvedības pēc Latvijas administratīvo pārkāpumu kodeksa 169.3 panta un 170.2 panta – par nelegālo cigarešu glabāšanu un realizāciju, kā arī par nelikumīgu alkoholisko dzērienu uzglabāšanu.

Aizturētais vīrietis savu nelikumīgo "karjeru" sācis jau padomju laikos. Līdz šim par identiskiem pārkāpumiem viņš sodīts jau daudz reižu, informē policijā.

Valsts policija pateicas iedzīvotājiem, kuri ziņo par nelikumīgajām akcizēto preču tirdzniecības vietām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!