Foto: Valsts policija
Augusta sākumā Čiekurkalnā trīs iereibuši cilvēki uzsākuši konfliktu ar garāmgājējiem un ar nazi sadūruši kādu vīrieti, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Incidents norisinājies Vijciema ielā, kur pie kāda 1979. gadā dzimuša vīrieša pienākusi kompānija – divi vīrieši un viena sieviete. Nepazīstamo personu vizuālais izskats radījis aizdomas, ka tās ir stiprā alkohola reibumā.

Abi svešie vīrieši sākuši asu vārdu apmaiņu ar sastapto kungu. Šis vārdiskais konflikts izvērties kautiņā, kurā viens no svešiniekiem izvilcis nazi un ar to iedūris sastaptajam vīrietim, nodarot viņam vieglus miesas bojājumus. Turklāt kautiņā cietušajam no kabatas izkritis mobilais telefons, kuru viens no ļaundariem nozadzis.

Pēc izdarītajām nelikumībām trijotne devusies prom no notikuma vietas, bet cietušais par notikušo informējis Valsts policiju.

Izmeklēšanā laikā Brasas iecirkņa policisti noskaidrojuši iespējamās vainīgās personas un 14. septembrī abus aizdomās turamos 1973. gadā un 1976. gadā dzimušos vīriešus aizturējuši. Abi aizturētie iepriekš jau vairākkārt sodīti par dažādiem mantiskiem noziegumiem.

Policija arī noskaidrojusi, ka nozagtais mobilais telefons pārdots lombardā.

Saistībā ar notikušo pret 1973. gadā dzimušo vīrieti sākts kriminālprocess par viegla miesas bojājuma tīšu nodarīšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz vienam gadam vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Savukārt 1976. gadā dzimušajam vīrietim nāksies atbildēt par zādzību nelielā apmērā, par ko soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!