Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Sestdien, 29.oktobra naktī, Rīgas pašvaldības policijas darbinieki, patrulējot Iļģuciemā, pamanījuši kādu vīrieti, kurš centies pievērst policistu uzmanību, portāls "Delfi" uzzināja pašvaldības policijā.

Kārtības sargi devušies pie vīrieša, kurš pastāstījis, ka izdzirdējis aizdomīgu troksni no netālu esošā mikroautobusa "Renault". Policisti devušies pārbaudīt norādīto transportlīdzekli. Mikroautobusa durvis bijušas daļēji atvērtas. Policisti tās atvēruši pilnībā un pamanījuši vīrieti, kurš iepirkuma maisiņā lika elektroinstrumentus.

Pārrunās vīrietis apgalvojis, ka, iznākot no cietuma, nav varējis atrast darbu, tāpēc nolēmis apzagt automašīnu, lai nodrošinātu sev iztiku. Pārbaudot vīrieša datus, pašvaldības policisti noskaidrojuši, ka viņš no oktobra sākuma atrodas Valsts policijas uzraudzībā.

19 gadus vecais vīrietis aizturēts un ievietots operatīvā transportlīdzekļa pagaidu aizturēšanas nodalījumā. Tobrīd no netālu esošās ēkas iznācis kāds vīrietis, kurš pastāstīja, ka ir transportlīdzekļa īpašnieks. Vīrietis pārbaudījis mikroautobusu un konstatējis, ka pazudušas divas kastes ar "Bosch" skrūvgriežiem.

Izsaukti Valsts policijas darbinieki, kuri pārņēma darbu notikuma vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!