Foto: F64
Pirmdien, 28. novembrī, Valmieras policija saņēmusi informāciju, ka kopš 27. novembra vakara bezvēsts pazudusi 1955. gadā dzimusī Baiba Purmale.

Kā informēja policijā, sieviete pēc pulksten 18:00 ar autobusu devusies no Rīgas uz mājām Naukšēnos, taču mājās nav ieradusies.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka sieviete, iespējams, izkāpusi no autobusa Rūjienas novadā, Jeru pagastā, pieturā Pīliņģi un devusies nezināmā virzienā. Šobrīd tiek īstenoti meklēšanas pasākumi.

Sievietes augums ir 1,58 metri. Viņa ir pilnīgas miesas būves, ar sarkaniem vai rudas krāsas matiem līdz pleciem un zilganzaļām acīm.

Pazušanas dienā viņa bija ģērbusies tumši zilas krāsas stepētā virsjakā ar kapuci, baltā ar rozā malu cepurē, tumšas krāsas džinsu biksēs un melnos puszābakos. Līdzi sievietei bija gaiši brūna rokassoma “Gabor”, sarkanas krāsas maks un maisiņš ar dažādiem medikamentiem.

Policija lūdz vērīgi aplūkot attēlā redzamo Baibu Purmali un ar informāciju par viņas atrašanās vietu vai jebkādu citu informāciju, kas varētu sekmēt viņas atrašanās vietas noskaidrošanu, vērsties policijā, zvanot pa tālruņiem 110 vai 64201354.

Policija jau iepriekš pateicas par sniegto palīdzību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!