Foto: Valsts policija
Pirmdienas vakarā uz Tallinas šosejas kravas automašīna "Renault Premium" ietriekusies ar iedegtām zilām bākugunīm stāvošā policijas automašīnā "Opel Insignia", avārijā ciešot diviem policistiem.

Kā portālu "Delfi" informēja policijas preses pārstāve Ance Rozīte, pie kravas automašīnas stūres bija 1969. gadā dzimis vīrietis.

12. decembrī ap pulksten 18 Limbažu novada Skultes pagastā, uz autoceļa Rīga–Baltezers–Igaunijas robeža, Rīgas reģiona pārvaldes ceļu policijas inspektori patrulēšanas laikā par atļautā ātruma pārsniegšanu apturējuši kādu 1971. gadā dzimušu kravas automašīnas MAN vadītāju. Protokola noformēšanas laikā ceļu policijas dienesta automašīnai iedegtas mirgojošas zilās bākugunis.

Pēc neilga brīža policijas auto ietriekusies kravas automašīna "Renault Premium" sakabē ar piekabi. Sadursmes brīdī policijas automašīna ietriekta priekšā stāvošajā kravas automašīnas MAN piekabē.

Avārijas brīdī dienesta automašīnā atradušies 1977. gadā un 1978. gadā dzimuši ceļu policijas inspektori, kuri sadursmē guva miesas bojājumus. Lai cietušie policisti izkļūtu no saspiestā auto, bijusi nepieciešama glābēju palīdzība.

Lai gan "Renault Premium" vadītājs neguva miesas bojājumus, tomēr arī viņam bija nepieciešama palīdzība izkļūt no automašīnas. Cietušie policisti paši izsaukuši mediķus, kuri viņus nogādājuši slimnīcā.

1969. gadā dzimušais kravas automašīnas "Renault Premium" vadītājs policijā skaidrojis, ka neesot pamanījis policijas dienesta automašīnu, lai arī tai bija ieslēgtas zilās bākugunis.

Par šo gadījumu policijā sākts kriminālprocess, lai noskaidrotu precīzus notikušā apstākļus, kā arī negadījumā iesaistītās personas atbildību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!