Foto: DELFI
Otrdien Rīgā, uzbrauktuvē uz Akmens tilta no Mūkusalas ielas, notika sadursme starp "Audi" markas auto, ko vadīja 1960. gadā dzimis vīrietis, un "Seat" markas automašīnu, ko vadīja 1986. gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta "Seat" pasažiere, 2016. gadā dzimusi meitenīte, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Savukārt Juglas un Murjāņu ielu krustojumā notika sadursme starp "Honda", kuru vadīja 1990.gadā dzimusi sieviete, un "Volkswagen", kuru vadīja 1989.gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta "Honda" vadītāja un pasažieris, 1956.gadā dzimis vīrietis, kuri ar gūtajām traumām nogādāti medicīnas iestādē, kā arī 2010.gadā dzimusi meitene, kura no hospitalizācijas atteicās.

Negadījumā cieta arī "Volkswagen" pasažieri – 1981.gadā dzimis vīrietis un 2015.gadā un 2011.gadā dzimuši puisīši, kuri ar gūtajām traumām nogādāti medicīnas iestādē.

Tāpat Rīgā, Ieriķu un Burtnieku ielu krustojumā, 1968.gadā dzimusi sieviete, vadot "Toyota" markas auto, uzbrauca velosipēdistam 1961.gadā dzimušam vīrietim. Vīrietis ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Garkalnes novadā notika sadursme starp "Audi", kuru vadīja 1964.gadā dzimis vīrietis un "Toyota", kuru vadīja 1952.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta "Audi' vadītājs un pasažiere, 1971.gadā dzimusi sieviete, kā arī "Toyota" pasažiere, 1959.gadā dzimusi sieviete. Visi cietušie ar gūtajām traumām nogādāti medicīnas iestādē.

Stopiņu novada Vālodzēs, pie pieturas "Brasliņas", pagaidām nenoskaidrots vadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu uzbrauca gājējam, 1950.gadā dzimušam vīrietim, kurš ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Rīgā, J.Alunāna un A.Pumpura ielu krustojumā, notika sadursme starp "Honda", kuru vadīja 1967.gadā dzimusi sieviete, un "Audi", kuru vadīja 1981.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta "Honda" vadītāja, kura ar gūtajām traumām nogādāta medicīnas iestādē.

Kopumā otrdien Latvijā reģistrēti 83 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 17 cilvēki. Par ātruma pārsniegšanu noformēti 135 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!