Foto: LETA

Otrdien, 3. decembrī, Bauskā uz gājēju pārejas automašīnas "Ford Galaxy" vadītāja notrieca sievieti, kura ar gūtajām traumām nogādāta slimnīcā, portālu "Delfi" informēja Valsts policija (VP).

VP pastāstīja, ka 1957. gadā dzimusī sieviete notriekta 1969. gadā dzimušās "Ford" vadītājas neuzmanības dēļ. Negadījums noticis pulksten 18.15 uz Zaļās ielas.

Otrdien vairākas automašīnas nobraukušas no ceļa. Īsi pēc pulksten 7 rītā Salaspils novada Sauriešos 1972. gadā dzimusi vadītāja no ceļa nobrauca "Audi A4" automašīnu. Spēkrats apgāzās, un vadītāja guva traumas, kuru dēļ viņa nogādāta slimnīcā.

Medicīnas iestādē nogādāta arī 1988. gadā dzimusi sieviete un 2011. gadā dzimis puisītis, kuri traumas guvuši īsi pirms pulksten 8 Krimuldas novadā, sievietei no ceļa nobraucot un apgāžoties viņas vadītajam "Seat Leon" spēkratam.

Tikmēr 2007. gadā dzimis zēns slimnīcā nogādāts pēc "Jeep Grand Cherokee" un "Mercedes Benz" sadursmes Rīgā, Biķernieku ielā. Slimnīcā nogādāta arī "Jeep" vadītāja – 1970. gadā dzimusi sieviete, bet 1974. gadā dzimis pasažieris no hospitalizācijas atteicās. Automašīnā "Mercedes" esošie cilvēki traumas neguva, vēsta VP.

Savukārt Salaspils novadā sadūrās trīs automašīnas. Saulkalnē pulksten 19.01 saskrējās "VW Bora", "Toyota Avensis" un "Opel Corsa" spēkrati. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāti "Opel" pasažieri – vīrietis un 2008. gadā dzimusi meitenīte.

Otrdien valstī reģistrēti 89 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki. Ceļu satiksmes jomā uzrakstīti 590 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 159 par ātruma pārsniegšanu, trīs par agresīvo braukšanu un divi par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!