Foto: PantherMedia/Scanpix

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši septiņi gājēji, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā (VP).

Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā, kāds automašīnas "Volkswagen Polo" vadītājs uz gājēju pārejas notriecis jaunieti. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Otrdien Lomonosova ielā, Rīgā, kāda automašīnas "Volvo" vadītāja notriekusi gājēju. Cietušais vīrietis nogādāts slimnīcā.

Slimnīcā nogādāta arī kāda gājēja, kuru Dzelzavas ielā, Rīgā, notriekusi automašīnas BMW vadītāja, un gājējs, kuru Rīgā, Salaspils un Slāvu ielas krustojumā, notriekusi kāda automašīnas "Mercedes" vadītāja.

Slimnīcā nogādāts arī vīrietis, kuru Rembates ielā, Lielvārdē, notriekusi automašīnas "Volvo" vadītāja.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 75 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki. Tāpat otrdien likumsargi pieķēruši 13 autovadītājus, kas pie stūres bija sēdušies reibumā un 180 atļautā braukšanas ātruma pārkāpējus.

Pāvilostas novadā uz autoceļa Ventspils (Leči)–Grobiņa otrdien notikusi automašīnu ''Renault Master'' un ''Renault Kangoo'' sadursme. Negadījumā cietusi ''Renault Master'' vadītāja un divi pasažieri, kā arī ''Renault Kangoo'' pasažiere. Cietušie nogādāti slimnīcā.

Savukārt Gulbenes novadā autoceļa Litene–Alūksne 1. kilometrā ''Volkswagen Golf'' vadītājs netika galā ar automašīnas vadāmību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās kokā. Negadījumā cieta divas pasažieres. Abas cietušās nogādātas medicīnas iestādē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!