Svētdienas, 12. februāra, naktī Rīgas pašvaldības policija (RPP) saņēma izsaukumu uz Pārdaugavu, kur pa Liepājas ielu skraidīja sieviete ar lielu virtuves nazi un šķērēm, portālu "Delfi" informēja RPP pārstāvis Toms Sadovskis.

Policisti notikuma vietā ieradās aptuveni minūtes laikā, un ielas vidū esošo sievieti uzreiz pamanīja. Viens no policistiem pārrunu ceļā centās ar tuteni un šķērēm bruņoto sievieti nomierināt, taču pārrunas nevedās, tādēļ uz notikuma vietu izsauca vēl vienu ekipāžu, lai kundzi varētu droši aizturēt.

Otrā RPP ekipāža līdzēja sievieti iedzīt strupceļā. Ņemot vērā, ka sievietei nebija iespēju aizbēgt, policisti pret viņu nepielietoja elektrošoka pistoli, bet viens no policistiem pēc neilgām pārrunām ar pāris veiklām kustībām sievieti atbruņoja un aizturēja. Ap to pašu laiku notikuma vietā ieradās iepriekš izsauktie mediķi.

Ņemot vērā, ka sieviete jau iepriekš bija nonākusi mediķu redzeslokā saistībā ar garīga rakstura traucējumiem, policisti drošības pēc mediķus pavadīja līdz ārstniecības iestādei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!