Foto: Rīgas Pašvaldības policija

8. aprīļa pēcpusdienā Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki saņēmuši informāciju par kādu "Chrysler" markas transportlīdzekli, kurš novietots apstādījumos, bet pie spēkrata stūres bijis vīrietis manāmā reibumā, portāls "Delfi" uzzināja pašvaldības policijā.

Aculiecinieks par redzēto ziņojis kārtības sargiem un pašvaldības policisti devušies uz norādīto adresi.

Notikuma vietā policisti konstatējuši, ka norādītā automašīna vairs neatrodas apstādījumos. Apsekojot tuvāko apkārtni, pašvaldības policisti pamanījuši meklēto transportlīdzekli. Policisti ieslēguši gaismas un skaņas signālus, vienlaikus dodot norādījumus nekavējoties apstādināt spēkratu. Tā vietā, lai klausītu policijas norādēm, vadītājs nolēmis bēgt.

Bēgšanas laikā šoferis nav spējis novaldīt automašīnas stūri un ietriecies dzelzsbetona sienā. Vīrietis pēc sadursmes atvēris durvis un meties bēgt kājām, taču ātri vien policisti viņu panākuši un aizturējuši.

Pašvaldības policisti izsaukuši Valsts policijas Ceļu policijas darbiniekus, kuri pārbaudījuši vadītāja alkohola koncentrāciju izelpā. Testā konstatēts, ka vadītājs ir 2,36 promiļu reibumā. Savukārt pārbaudot vīrieša datus, noskaidrots, ka viņam nav autovadītāja tiesības.

Darbu notikuma vietā turpinājuši Valsts policijas darbinieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!