Foto: PantherMedia/Scanpix
Trešdien, 7. jūnijā, Liepājā, Brīvības ielā 1972. gadā dzimis vīrietis vadīja transportlīdzekli "Volvo" bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, kuras noteiktā kārtībā nav iegūtas, tādējādi nepildot tiesas spriedumu, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā (VP).

Tāpat šis pats vīrietis ceturtdien Liepājā, Cukura ielā vadīja transportlīdzekli.

VP informē, ka par notikušo ir uzsākti kriminālprocesi. Saskaņā ar Krimināllikumu, par izvairīšanos tiesību ierobežošanas soda izciešanas, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Savukārt ceturtdien ap plkst.7 Liepājā, Ludviķa ielā konstatēts, ka automašīnai "Ford" ir sadurtas divas riepas un norauta numurzīme, kā arī sabojāta virsbūve. Transportlīdzekļa īpašnieks noskaidro viņam radītos materiālos zaudējumus, norāda VP.

Tikmēr ap plkst. 14:30 Liepājā, Brīvības ielā 1939. gadā dzimis vīrietis, izbraucot no tehniskās apskates stacijas ar automašīnu "Ford", neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu un intervālu, kā rezultātā uzbrauca ēkas sienai, to bojājot. Negadījumā cietušo nav. VP noformējusi ceļu satiksmes negadījuma reģistrēšanas protokolu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!