Foto: LETA

Sestdien, 12. augustā, Valsts policija par strādnieka saduršanu aizturējusi jau iepriekš sodītu vīrieti.

Valsts policijā portāls "Delfi" uzzināja, ka 12. augustā ap pulksten 13 Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Baložu iecirknī saņemta informācija par savā starpā mazpazīstamu personu konfliktu, kurā viens no vīriešiem izdarījis smagus miesas bojājumus otram. Par notikušo likumsargiem ziņojis pats cietušais.

Notikuma vietā ieradušies policisti, kuri aizturēja aizdomās turēto vīrieti.

Baloža iecirkņa likumsargi noskaidrojuši, ka konflikts esot norisinājies ārpus telpām starp trim personām – strādniekiem un aizdomās turēto. Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka, reaģējot uz nepatīkamiem izteikumiem, viens no vīriešiem pēkšņi izvilcis nazi un meties virsū personai, kura tobrīd atradusies netālu, un trīs reizes iedūris cietušajam. Aizturēšanas brīdī aizdomās turētais atradies aptuveni 2,8 promiļu stiprā reibumā.

Aizturētais vīrietis dzimis 1968. gadā un jau agrāk sodīts par līdzīgu noziegumu izdarīšanu, nodarot personai miesas bojājumus.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 125. panta 1. daļas - par smaga miesas bojājuma nodarīšanu. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz septiņiem gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Vīrietis atrodas izolatorā, un pirmdien tiks lemts par viņa apcietināšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!