Foto: Pašvaldības policija

Piektdien, 23. martā Rīgas pašvaldības policisti saņēmuši informāciju par diviem aizdomīgiem vīriešiem, kuri no "Lattelecom" komunikācijas lūkas velk ārā kabeļus, portālu "Delfi" informēja pašvaldības policijā.

Notikuma vietā ieradušās divas tuvākās pašvaldības policijas ekipāžas.

Notikuma vietā policisti pamanījuši divus aprakstam atbilstošus vīriešus. Viens no viņiem līdz viduklim atradies komunikācijas šahtā un no tās vilcis ārā vadus. Pēc tam vīrietis tos salicis baltas krāsas maisā.

Pabeidzis savas darbības, kungs ātri no šahtas izlīdis un uzlicis lūkai vāku. Abi kungi maisu aizstiepuši un atstutējuši pie Salu tilta viadukta. Blakus tam atradies vēl viens maiss, no kura ārā rēgojušies kabeļu gali.

Ieraugot policistus, vīrieši mēģinājuši pamest notikuma vietu. Viens no viņiem mēģinājis ieskriet Krasta ielas dzīvojamo ēku masīvā, savukārt otrs ar vienu no maisiem paslēpies zem tilta viadukta.

Abi kungi panākti un aizturēti.

Pārbaudot maisu saturu, policisti atraduši "Lattelecom" daudzdzīslu kabeļus aptuveni 50 metru garumā. 32 un 44 gadus vecie vīrieši nogādāti Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!