Foto: DELFI

Pabeidzot izmeklēšanu kriminālprocesā par kāda vīrieša slepkavību Saldū, Valsts policija nodevusi lietas materiālus prokuratūrai kriminālvajāšanas sākšanai pret mirušā dzīvesbiedri.

Valsts policijā portālu "Delfi" informēja, ka 25. janvārī Valsts policijā saņemta informācija par to, ka kāda Saldus daudzdzīvokļu nama dzīvoklī atrasts vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm – durtu brūci krūškurvī, sirds rajonā.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Saldus iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas amatpersonas par notikušo sāka kriminālprocesu un aizdomās par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu aizturēja kādu sievieti, vīrieša dzīvesbiedri.

Aizturētā persona jau iepriekš nonākusi policijas redzeslokā par dažādiem likumpārkāpumiem.

Policijā norāda, ka sieviete savstarpēju nesaskaņu rezultātā iedūrusi vīrietim krūškurvī un aizgājusi no notikuma vietas.

Valsts policijas amatpersonas sievieti aizturējušas tajā pašā dienā un tiesa viņai piemērojusi drošības līdzekli – apcietinājumu.

Saskaņā ar Krimināllikumu par slepkavību soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!