Foto: F64

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 90 ceļu satiksmes negadījumi. Avārijās cietis 21 cilvēks, bet viens gājis bojā, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas (VP) pārstāve Līna Kaļķe.

Pirmdien pulksten 15.20 Madonas novadā uz autoceļa Madona – Stiebriņi – Gravas –Bukas, vīrietis, vadot automašīnu "Volvo", netika galā ar transportlīdzekļa vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca ēkas sienā.

Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā bojā gāja automašīnas vadītājs, bet pasažieris nogādāts slimnīcā, portālu "Delfi" informēja VP Vidzemes reģiona pārstāve Zane Vaskāne.

Policijā sākts kriminālprocess un tiek skaidroti negadījuma apstākļi.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemts 471 administratīvo pārkāpumu lēmums, tajā skaitā 219 par ātruma pārsniegšanu, desmit par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, viens par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu iespaidā un četri par agresīvu braukšanu.

Četri dzērājšoferi pieķerti Latgalē, trīs Rīgas reģionā, divi Kurzemē un viens Vidzemē. Autovadītājs, kurš pie stūres sēdies narkotisko vielu iespaidā sodīts Rīgas reģionā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!