Foto: Pixabay
Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos bojā gājuši trīs un cietuši 27 cilvēki, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā (VP).

9. jūnijā neilgi pēc pulksten septiņiem vakarā Rēzeknes novadā, Silmalas pagastā notika ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīts "Volkswagen Transporter" un "Toyota Land Cruiser". Ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā "Vokswagen" pasažieris. VP turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Jau vēstīts, ka Lēdmanē uz Tīnūžu šosejas ceturtdien satiksmes negadījumā cietusi viena persona, bet divas gājušas bojā.

Policija pulksten 12.40 saņēma izsaukumu, ka Lēdmanē uz autoceļa Tīnuži-Koknese notikusi frontāla sadursme starp kravas auto "Volvo" un vieglo automašīnu "Mercedes Benz". Sākotnējā informācija liecina, ka viena persona ir cietusi, bet divas gājušas bojā. Precīzi notikušā apstākļi tiks skaidroti izmeklēšanā.

Kopumā avārijās cietuši 27 cilvēki, no kuriem 15 – Rīgas reģionā, liecina VP apkopotā statistika. No visiem cietušajiem četri ir gājēji, pieci – velosipēdisti un vēl četri – elektroskrejriteņa vadītāji.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 410 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 181 par ātruma pārsniegšanu, 12 par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā un divi par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu iespaidā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!