Foto: Valsts policija

Par slepkavības mēģinājumu, pielietojot šaujamieroci, Valsts policija (VP) meklē attēlā redzamos vīriešus – Alanu Ahmetovu un Sergeju Špikovu, portālu "Delfi" informēja policijā.

Policija aizdomās par sevišķi smaga noziedzīga nodarījuma izdarīšanu meklē 1984. gadā dzimušo Alanu Ahmetovu (attēlā pa kreisi) un 1988. gadā dzimušo Sergeju Špikovu (attēlā pa labi).

Alana Ahmetova pazīmes: augums 175 cm, sportiskas miesas būves, uz labā pleca un rokas tetovējums. Sergeja Špikova pazīmes: augums 172 cm, sportiskas miesas būves, uz muguras liels tetovējums.

Gadījumā, ja atpazīstat kādu no attēlos redzamajiem vīriešiem un ir zināma viņu atrašanās vieta vai jebkāda cita informācija, kas var noderēt izmeklēšanā, VP aicina nekavējoties zvanīt policijai pa tālruņa numuriem 26811122 vai 110. Tāpat policija garantē anonimitāti.

Valsts policija aicina arī pašus meklēšanā izsludinātos vīriešus labprātīgi pieteikties policijā.

Valsts policija brīdina – vīrieši var būt bīstami, tāpēc aicinām nemēģināt viņus aizturēt pašiem, bet gan nekavējoties zvanīt policijai.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka Ahmetovam savulaik piederējis transportlīdzekļu tirgošanas uzņēmums "Auto cenu paradīze", kurš likvidēts 2019.gadā. Špikovam līdz pat šī gada vasarai daļēji piederēja uzņēmums "VS Street Food", kurš it kā pārstāvējis informācijas tehnoloģiju un datoru pakalpojumu nozari. Ar uzņēmumu bijusi saistīta kafejnīca Rīgā, Dzirnavu ielā. Špikovs uzņēmuma īpašnieks bija laikā no 2020.gada septembra līdz šī gada vasarai, kad uzņēmums likvidēts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!