Foto: DELFI

Svētdien pulksten 10.03 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Jelgavas novadu, kur garāžā bija izcēlies ugunsgrēks. Garāžā glābēji atrada iepriekš degušu mašīnas salonu un bojā gājušu cilvēku, portālu “Delfi” informēja dienestā.

Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka visticamāk iepriekšējā dienā bija dedzis automašīnas salons, gruzdēšanas vai sadūmojuma vairs nebija un notikumā ir bojāgājušais. Darbs notikuma vietā noslēdzās pulksten. 10.45.

Naktī uz sestdienu glābēji steidzās uz Veco Biķernieku ielu Rīgā, kur četrstāvu dzīvojamā mājā bija izcēlies ugunsgrēks. Ugunsdzēsēji izsaukti, jo kaimiņi dzirdēja skanam dūmu detektoru. Notikuma vietā konstatēts, ka ceturtā stāva dzīvoklī deg sadzīves mantas. Ugunsdzēsēji dzīvoklī atrada vienu cilvēku, kurš bija cietis un nodots NMPD mediķiem.

Sestdien neilgi pirms 23 vakarā VUGD saņēma izsaukumu uz Imantas ielu Liepājā, kur vienstāva dzīvojamā mājā dega terase, ēkas griesti un sadzīves mantas 20 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās viens cilvēks, kurš notikumā cieta.

Kopumā aizvadītajā nedēļas nogalē VUGD saņēma 127 izsaukumus – 33 uz ugunsgrēku dzēšanu, 65 uz glābšanas darbiem, bet 29 izsaukumi bija maldinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!