Foto: DELFI

Sestdien ap pulksten 11 Siguldas pagastā uz autoceļa Rīga-Cēsis notikusi kravas un vieglās automašīna avārija, kurā dzīvību zaudējuši divi cilvēki, bet četri ar smagām un vidēji smagām traumām nogādāti slimnīcā.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) "Delfi" uzzināja, ka pulksten 11.03 saņemts izsaukums uz Siguldas pagastu, kur notikusi kravas un vieglās automašīna avārija.

Šobrīd operatīvie dienesti strādā notikuma vietā.

Satiksme notikuma vietā nav bloķēta. Smagais auto uz sāniem guļ grāvī, bet vieglajai automašīnai pamatīgi sabojāta priekšējā daļa, novēroja portāls "Delfi".


Valsts policijā portāls "Delfi" uzzināja, ka Siguldas novadā, Siguldas pagastā, uz autoceļa A2 Rīga-Cēsis noticis ceļu satiksmes negadījums – sadursme starp kravas automašīnu un vieglo automašīnu. Negadījuma vietā ir apgrūtināta satiksme virzienā no Rīgas uz Cēsīm, satiksme tiek regulēta.

VUGD informēja, ka ar hidraulisko instrumentu palīdzību no vieglā transportlīdzekļa atbrīvoti divi cilvēki, bet no kravas automašīnas ar hidraulisko instrumentu palīdzību atbrīvots viens cilvēks.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD) "Delfi" uzzināja, ka pēc negadījuma slimnīcā nogādāti četri cilvēki ar smagām un vidēji smagām traumām.

Tāpat negadījumā bojā gāja divi cilvēki, kurus mediķiem glābt vairs nebija iespējams.

Notikuma vietā strādāja piecas NMPD brigādes, tostarp ārstu – speciālistu brigāde.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!