Foto: Publicitātes foto

2024. gada 11. aprīļa priekšpusdienā Kuldīgas slimnīcā piedzimis šī gada pirmais dvīņu pāris – brālīši Miķelis un Ansis. Dvīņu dzemdības Kuldīgas slimnīcā nav retums. Pērn tika sagaidīti seši dvīņu pāri.

Pirmais šogad Kuldīgas slimnīcā dzimušais dvīņu pāris Miķelis un Ansis ir kuldīdznieki. Viņu vecāki Liene un Reinis Zīles, raksturojot savas sajūtas, saka, ka ir prieks, satraukums un saviļņojums reizē. Turklāt abus dvīņu brālīšus mājās gaida vecākais brālis Jēkabs, kuram nesen palikuši divi gadi.

“Šķiet tik neticami, ka nu esam trīs dēlu vecāki! Izaicinājumu netrūks, bet galā ar visu tiksim,” pārliecināta māmiņa Liene. Viņa atklāj, ka dvīņi viņas rados ir bijuši no mammas puses, tomēr, uzzinot, ka viena bērniņa vietā būs divi, pie tam vēl puikas, pārsteigums tik un tā bijis liels.

Liene un Reinis arī savu pirmo dēlu Jēkabu sagaidījuši Kuldīgas slimnīcā. Abu grūtniecību novērošana uzticēta Kuldīgas slimnīcas ginekoloģei – dzemdību speciālistei Ivetai Bāliņai un vecmātei Lindai Jūrmalei.

Miķelis un Ansis pasaulē nāca plānota ķeizargrieziena operācijā. Gan abi brālīši, gan māmiņa jūtas labi un, tēta stiprā pleca atbalstīti, gaida došanos mājās. 

Foto: Publicitātes foto

Fotogrāfijā: Kuldīgas slimnīcas 2024. gada pirmo dvīņu pāri – brālīšus Miķeli un Ansi Zīles - tur Kuldīgas slimnīcas Reanimācijas un anestezioloģijas nodaļas vadītāja Dr. Svetlana Serpāne un virsmāsa Lolita Dabra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!