Foto: LETA
Valdība otrdien Veselības ministrijas (VM) valsts sekretāra amatā iecēla līdzšinējo VM Administratīvā departamenta direktoru Armandu Ploriņu.
Ploriņš ieguvis augstāko izglītību Latvijas medicīnas akadēmijā, studējot ārstniecības programmā, un ieguvis maģistra grādu Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātē, studējot Kvalitātes vadības un vērtēšanas maģistra programmā.
Armands Ploriņš
papildus apguvis projektu vadību un kvalitātes sistēmu ieviešanu, vadīšanu un uzturēšanu, ieguvis LNKB Sertifikācijas centra sertifikātu kā Kvalitātes sistēmas iekšējais auditors.

No 1997.gada līdz 1999.gadam Ploriņš bijis Sanitārās robežinspekcijas ostu sektora vadītājs, no 2000.gada līdz 2003.gadam lektors Rīgas Tehniskajā universitātē, kopš 2003.gada docents Rīgas Tehniskajā universitātē, no 2002.gada līdz 2004.gadam Pārtikas un veterinārā dienesta Kvalitātes vadības un uzņēmumu atzīšanas daļas vadītājs, no 2004.gada līdz 2007.gadam Pārtikas un veterinārā dienesta Kvalitātes departamenta direktors. 2007.gada maijā Ploriņš kļuva par VM Administratīvā departamenta direktoru.

Jau vēstīts, ka līdzšinējais VM valsts sekretārs Uldis Līkops no 1.jūlija pilda Sabiedrības veselības aģentūras direktora pienākumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!