Pagaidām nenoskaidrotas personas Latvijā pagājušās nedēļas nogalē nozagušas trīs prestižus apvidus auto, pastāstīja Iekšlietu ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību departamentā.
Piektdien Tukuma rajona Kandavā no kāda Ozolu ielas nama pagalma tika nozagts 1999.gada izlaiduma "Mitsubishi Pajero Sport". Tumšzaļi gaišpelēkā automašīna bija aprīkota ar "Autonama" marķējumu un signalizāciju. Auto īpašniekiem nodarīti materiālie zaudējumi 10 000 latu apjomā.

Bet Rīgā, S.Eizenšteina ielā, tika nozagta SIA "Altair Koks" piederoša "Toyota Land Cruiser". 1998.gadā ražotā gaiši brūnā automašīna bija aprīkota ar signalizāciju, taču nebija apdrošināta.

Vēl viena 1999.gadā ražota balta "Toyota Land Cruiser" tika nozagta sestdien Jūrmalā, Vidus prospektā. Pēterim R. (1967) piederošā automašīna bija apdrošināta un aprīkota ar signalizāciju.

Savukārt Rīgā, Ieriķu ielā, sestdien tika nozagta SIA "Nordea Finance Latvia" piederoša un SIA "LIS Firma Hanza" lietošanā nodota balta 2000.gada izlaiduma "Renault Clio".

Vēl divas automašīnas nedēļas nogalē nozagtas ārvalstu pilsoņiem. No Rīgas rajona Saulkrastiem sestdien pazudusi Ainažu ielā atstātā Vācijas pilsonim Andersam R. (1963) piederošā 1994.gada izlaiduma "Audi B4". Līdz ar automašīnu pazuduši tajā atstātie fotoaparāti "Canon 500N" un "Praktika", kā arī fotoaparāta statīvs "Minolta 5400HS". Bet piektdien Rīgā, Āraišu ielā, nozagts Lietuvas pilsonei Irenai R. piederošs 1989.gada izlaiduma "VW Golf". Kopumā nedēļas nogalē Latvijā nozagtas 26 automašīnas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!