Foto: LETA
Pašvaldības aģentūras "Rīgas dārzi un parki" direktors Agnis Kalnkaziņš pēc ilggadējas dalības izstājies no Tautas partijas (TP). Kalnkaziņš apgalvoja, ka tuvākajā laikā citā politiskajā spēkā iesaistīties neplānojot.

Kalnkaziņš izteicās, ka pēdējā laikā politikas bijis par daudz, turklāt ne mazāk darba bijis pašvaldības aģentūrā, tādēļ viņš esot izlēmis izstāties no TP - lai politika netraucētu strādāt.

"Es jau iepriekš nekāds dižais politiķis arī neesmu bijis," sacīja Kalnkaziņš, kuram arī pēc TP pamešanas pret šo politisko spēku nekādu pretenziju neesot. Tur pavadītais laiks esot bijis interesants, uzkrāta laba pieredze, bet tagad pietiekot.

Uz jautājumu, vai tuvākā laikā "Rīgas dārzu un parku" direktors neplāno iesaistīties kādā citā politiskajā partijā, Kalnkaziņš atbildēja noraidoši - šādas ieceres viņam neesot.

Tikmēr domes kuluāros runā, ka, visticamāk, Kalnkaziņš varētu iestāties politisko partiju apvienībā "Saskaņas centrs", kam Rīgas domē patlaban ir deputātu balsu vairākums.

Kalnkaziņš jau no 1997.gada ir "Rīgas dārzu un parku" direktors, 2001.gadā un 2005.gadā tika ievēlēts par Rīgas domes deputātu - abas reizes no TP saraksta -, bijis Valsts nekustamā īpašuma aģentūras padomes loceklis, AS "Valsts nekustamie īpašumi" padomes priekšsēdētājs un SIA "Rīgas satiksme" padomes loceklis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!