Foto: LETA
Politisko partiju apvienību "Vienotība" veidojošo partiju – "Jaunais laiks", "Pilsoniskā savienība" un "Sabiedrība citai politika" - Rīgas nodaļu biedri 12. martā kopsapulcē pieņēmuši lēmumu izveidot kopīgu apvienības "Vienotība" Rīgas nodaļu, portālam "Delfi" pavēstīja partiju apvienības pārstāvji.

"Vienotības" Rīgas nodaļas valdi vadīs Olafs Pulks, lēmuši nodaļas biedri. Savukārt par Pulka vientiekiem kopsapulcē apstiprināti Sanita Stelpe un Uvis Toms. Tāpat "Vienotības" Rīgas nodaļas valdē darbosies Jānis Mārtiņš Zandbergs, Andris Ulāns, Loreta Skaburska, Valdis Šakars, Juris Zvirbulis un Ieva Graudiņa.

"Vienotības" Rīgas nodaļas kopsapulce pieņēmusi arī rezolūciju, kurā norāda uz nepieciešamību veicināt un nostiprināt "Vienotību" veidojošo partiju sadarbību visos līmeņos, īpaši uzsverot partiju nodaļu biedru sadarbības nozīmi.

Rezolūcijas autori acina veicināt atvērtas, sabiedrībai pieejamas, atklātas un godīgas partijas izveidi. Mēs, Rīgas nodaļu biedri, esam gatavi rādīt piemēru sadarbībai ceļā uz vienotu mērķi un kopēju partiju, teikts rezolūcijā.

Tāpat rezolūcijā uzsvērta nepieciešamība, apvienojot spēkus, piedāvāt skaidrus, uz attīstību vērstus risinājumus, lai uzlabotu rīdzinieku dzīvi. "Vienotība" ir vienīgā alternatīva vecās politikas nomaiņai Rīgā, tai jākļūst par spēku, kas uzvarēs 2013.gada pašvaldību vēlēšanās Rīgā, uzsver apvienības biedri, apņemoties nodrošināt drošu un stabilu atbalstu "Vienotības" Rīgas domes deputātiem, kuri jau ir izveidojuši "Vienotības" bloku - apvienojot "Pilsoniskās savienības" un "Jaunā laika" frakciju deputātus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!