Foto: DELFI Aculiecinieks
Lūk, kāds atgadījums ar mani notika pirms dažām dienām. Ejot pa Tērbatas ielu, pie manis vērsās kāda balta Mercedes vadītājs. Tas, ka viņš bija konkrētās mašīnas vadītājs, šaubas neradīja, jo viņš rokā grabināja atslēgas, ieslēdza un izslēdza merša signalizāciju.

- Klausies, nevari man piemest 80 santīmus? – viņš man vaicāja. – Benzīns beidzās. Jau 15 cilvēkiem prasīju, neviens neko neiedeva.

Tā kā man kabatā monētu nebija, tikai banknotes, bet uz atlikumu necerēju, noignorēju viņa lūgumu. Negribējās arī būt stulbākam par tiem 15 cilvēkiem.

Liels bija mans pārsteigums, kad iegāju veikalā un caur logu pamanīju, ka pēc kādām 40 – 60 sekundēm pēc mūsu sarunas vadītājs iesēdās savā mersī, bez problēmām iedarbināja mašīnu un aizbrauca.

Varbūt arī jums ir nācies saskarties ar šīs mašīnas īpašnieku? Varbūt tas ir jauns veids kā pārvarēt krīzi un nivelēt augstās degvielas cenas?

Lasiet vēl -
- Uzmanību! Turpina uzdarboties SMS krāpnieki!
- Mobilie krāpnieki: Jūs esat laimējis 100 Ls

Sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!