18.jūnijā Rīgā, Kronvalda parkā pretī Kongresu namam notika 2.Baltijas čempionāts grafiti māksliniekiem "Write4Gold Baltic 2011".

Čempionātā piedalijās komandas no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, kas cīnījās par iespēju pārstāvēt Baltijas valstis Pasaules grafiti čempionāta finālā Berlīnē.

Internetā pieejamā informācija liecina, ka uzzīmētos grafiti paredzēts uzdāvināt bērnudārziem un skolām, kā apdares un dizaina elementus sporta vai rotaļu laukumiem.

Pasākumu ar lielu interesi vēroja liels daudzums jauniešu, t.sk., starp viņiem bija lieli grafiti "eksperti"...

Protams, ka nevajag arī aizmirst, ka šis bija Rīgas domē saskaņots pasākums. Ja kāds nolems ikdienā apzīmēt māju sienas, žogus vai citas būves, var tikt administratīvi sodīts, kā arī pretenzijas  būs attiecīgās bojātās būves īpašniekam, kurš var vērties pret būves bojātājiem pat tiesā un pieprasīt atlīdzināt radītos zaudējumus.



View Larger Map

Šo reportāžu ir iesūtījis reģistrēts 'DELFI Aculiecinieka' autors, kurš par katru publikāciju saņem noteiktu skaitu DELFI dālderus.  Sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!