Foto: DELFI
Pirmdienas rītā braukšanas apstākļus uz valsts galvenajiem autoceļiem vietām apgrūtina apledojuma veidošanās, dažviet snieg, bet gaisa temperatūra ir no -7 līdz 0 grādiem, liecina VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) informācija.

Rīgas apkārtnē braukšanas apstākļi ir apgrūtināti uz apvedceļa . Brauktuve apledo, to kaisa.

Ventspils virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti posmā Rīga – Kūdra. Brauktuves apledo, vietām sniegotas, kaisa. Savukārt Liepājas virzienā apledojums apgrūtina braukšanu līdz Apšupes krustojumam, brauktuvi kaisa.

Jelgavas un Bauskas virzienos braukšanas apstākļi ir apgrūtināti , autoceļi apledo, vietām sniegoti, brauktuves tīra un kaisa.

Daugavpils virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti līdz Pļaviņām un posmā Krāslava – Paternieki. Brauktuves apledo, kaisa.

Siguldas virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti līdz Līgatne, autoceļš sniegots, tīra un kaisa.

Valmieras virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti posmos Murjāņi – Braslas tilts un Stalbe - Valka . Autoceļš sniegots, tīra un kaisa.

Ainažu virzienā apledojums apgrūtina braukšanu līdz Bīriņu pagriezienam. Brauktuvi kaisa.

Uz valsts reģionāliem autoceļiem apmierinoši braukšanas apstākļi ir Alūksnes, Cēsu, Daugavpils, Jēkabpils, Rēzeknes un Valkas apkārtnēs. Citviet brauktuves apledo, vietām sniegoti, tīra un kaisa.

Uz vietējiem ceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir visā Latvijā, izņemot Kurzemi. Brauktuves tīra atbilstoši ceļu uzturēšanas klasēm un bīstamos posmus apstrādā ar pretslīdes materiāliem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!