Foto: DELFI Aculiecinieks
"Es gribu jums pastāstīt stāstu par 25. jūlija nakts notikumiem. Pēc vieniem naktī ierados mājās un jau taisījos iet gulēt, bet tad pēkšņi sadzirdēju skaņu, kas liecināja par sitieniem pa metāla virsmu. Piegāju pie loga un ieraudzīju, kā divi vīrieši pie blakus esošās mājas no kādas automašīnas nolej benzīnu", raksta Delfi lasītājs Igors.

"Ilgi nedomājot, apģērbos un izskrēju uz ielas, pa ceļam izsaucot policiju. Zagļi, man ieraudzījuši, bēgt necentās. Tā vietā viņi piegāja pie savas mašīnas, izliekoties, ka neko nav darījuši, bet vienkārši gājuši garām. Kad es viņiem pateicu, ka esmu izsaucis policiju un centos neļaut viņiem aizbēgt, viens no vīriešiem ar lauznim līdzīgu priekšmetu rokās un manāmu agresiju virzījās manā virzienā. Lai atvēsinātu vīriešu degsmi, man nācās vienu reizi izšaut gaisā.

Sapratuši, ka tik vienkārši aizbēgt viņiem neizdosies, viens no viņiem sāka kliegt un saukt trešo biedru, kurš, acīmredzot, mājas galā stāvēja uz vakts. Viņš ātri atskrēja, un viens no benzīna zagļiem viņam uzsauca: "Iedod man stroķi, ielencam viņu!" Tomēr, ieraudzījuši tuvojošos policijas automašīnu, visi trīs metās bēgt.

Vienu no trim vīriešiem man izdevās aizturēt. Vēlāk noskaidrojās, ka viņš jau pirms tam ir bijis sodīts par automašīnu zādzībām un par zagto mašīnu atdošanu īpašniekam pret izpirkuma maksu un tajā brīdī atradās meklēšanā. Kur vīrietis kādu laiku tagad uzturēsies, noteikti visiem ir skaidrs."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!