Portāls DELFI un ceļojumu aģentūra "Vanilla Travel" uzsāk projektu "Neparastā pasaule".

Ikvienā mūsu ārzemju ceļojumā - vai tas ir tepat uz Igaunijas salām, vai tālo eksotisko Meksiku, tiek piedzīvoti un iemūžināti interesanti notikumi un neparasti mirkļi. Iespējams, esi nobildējis kādu kolorītu vietējo personāžu, pamainījis interesantu izkārtni vai esi bijis liecinieks kādai mums neierastai dabas parādībai. Mēs vēlamies uzzināt tieši par tava ceļojuma pārsteidzošāko mirkli un pavēstīt par to DELFI Aculiecinieka slejās. Nav svarīgi, kāds šis mirklis ir - bezgala skaists vai mazliet ērmīgs, smieklīgs vai elpu aizraujošs... svarīgi, lai tas ir neparasts.

Konkursā piedalīsies publicētie ceļojuma iespaidi, kas būs iesūtīti līdz 23. septembrim.

Katru nedēļu izvēlēsimies vienu finālistu no iesūtītajiem foto un video, kas attiecīgajā nedēļā tiks publicētas DELFI Aculieciniekā. Šīs publikācijas autors balvā saņems Dāvanu karti 50 Ls vērtībā, izmantojamu ceļojuma iegādei no  www.vanillatravel.lv vai www.gospa.lv. Informācija par nedēļas balvu ieguvēju tiks publicēta portālā DELFI katru otrdienu.

Visas astoņu finālistu reportāžas tiks publicētas arī "Vanilla Travel" Facebook profilā. Galveno balvu iegūs autors, kura foto vai video 28. septembra plkst.15:00 būs vislielākā "man patīk", "dalies" un komentāru summa.

Konkursa galvenā balva ir neaizmirstams ceļojums uz Vjetnamu! 15 dienu ceļojums ar Saigonas apskati, daudzveidīgām ekskursijām un atpūtu labākajās Mui Ne/ Phan Thiet kūrorta pludmalēs. Vairāk par ceļojumu lasi šeit!

Ir vērts pārlapot savus ceļojumu albumus!


Konkursa noteikumi

1. Jāiesūta paša bildēts foto vai nofilmēts video.

2. Japievieno īss apraksts (līdz 1500 zīmēm), atbildot uz galvenajiem jautājumiem - "Kad?, Kur?, Kas?", kā arī izstāstot lasītājiem, kāpēc tieši šī vieta vai notikums ir ievērības cienīgi.

3. Visiem foto, video un teksta materiāliem ir jābūt digitālā formātā. Saturu sūtiet uz e-pastu aculiecinieks@delfi.lv vai izmantojot reģistrēto autoru satura iesūtīšanas formu. Sūtījuma tēmā norādiet - "Ceļojumu konkurss". Reģistrētie autori ar publikācijām joprojām piedalās DELFI Aculiecinieka virtuālās prēmēšanas programmā. Par reģistrāciju un prēmēšanas programmu vairāk var uzzināt šeit.

4. "Vanilla Travel"  patur tiesības izmantot iesūtītos materiālus mārketinga nolūkos, publicēt tos savos web resursos un Facebook profilā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!