Foto: LETA
14. novembrī Liepājas pilsētas domes sēdē deputāti atbalstīja lēmumprojektu par Liepājas pilsētas pašvaldības kapitālsabiedrības - sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Lielais dzintars" - dibināšanu. Par valdes locekli apstiprināja Intu Dālderi.

Daudzfunkcionālais centrs "Lielais dzintars" Radio ielā 8 ir Liepājas pilsētas pašvaldībai stratēģiski svarīgs īpašums un kapitālsabiedrības visas kapitāla daļas pieder Liepājas pilsētas pašvaldībai.

Kapitālsabiedrības juridiskā adrese ir Rožu laukums 5/6, Liepājā. Tāpat deputāti apstiprināja kapitālsabiedrības pamatkapitālu 10 000 latu apmērā, un tas jāapmaksā no Liepājas pilsētas pašvaldības 2013. gada pamatbudžeta līdzekļiem.

Valdes loceklis Ints Dālderis ir pilnvarots sagatavot un parakstīt pieteikumu kapitālsabiedrības ierakstīšanai Komercreģistrā un veikt visas ar reģistrēšanu saistītās darbības, arī maksājumus likumos noteiktajos termiņos un kārtībā.

"Esmu gandarīts, ka projekts par daudzfunkcionālā centra būvniecību rit raiti un noteiktajā laikā. Jau tagad vairākas koncertaģentūras ir izteikušas gatavību sākt pārdot biļetes uz 2016. gada koncertiem," domes sēdē stāstīja Ints Dālderis.

Liepājas daudzfunkcionālā centra "Lielais dzintars" būvniecības, būvuzraudzības un autoruzraudzības izmaksas kopsummā ir 21 272 783,53 lati (bez PVN). Būvniecības darbi tiks veikti laika posmā no 2013. līdz 2015. gadam.

Būvdarbi tiks veikti atbilstoši PS "Giencke & Company - Latvija" izstrādātajam tehniskajam projektam "Liepājas daudzfunkcionālais centrs "Lielais dzintars" Radio ielā 8, Liepājā".

Koncertzāle tiek celta, realizējot projektu "Liepājas daudzfunkcionālā centra "Lielais dzintars" izveide".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!