Foto: F64
Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) valde nolēmusi piekrist piedāvātajam amatu sadalījumam topošajā valdībā, kas paredz savienībai ieņemt arī aizsardzības ministra posteni, aģentūrai LETA sacīja ZZS valdes priekšsēdētājs Uldis Augulis.

Viņš norādīja, ka pagaidām par ministru personālijām vēl nav izlemts.

Augulis pieļāva, ka arī rīt plkst.14 paredzētajā frakcijas sēdē par konkrētām personām ministru amatiem vēl netiks lemts. Jāņem vērā, ka Straujuma pieņemšot gala lēmumu par personālijām.

Pašlaik ir jākoncentrējas uz darbu pie valdības deklarācijas veidošanas, piebilda politiķis.

Saskaņā ar Ministru prezidenta amatam nominētās kandidātes Laimdotas Straujumas piedāvājumu ZZS pienākas arī zemkopības ministra un labklājības ministra postenis.

Augulis par ZZS lēmumu šovakar jau informējis Straujumu, aģentūrai LETA apliecināja Ministru prezidenta amata kandidāte.

Kā ziņots, Latvijas Zaļā partija (LZP), saņemot no partijas "Vienotība" uzaicinājumu uzņemties atbildību par Aizsardzības ministriju, pauž gatavību ieņemt šo posteni un aizsardzības ministra amatam deleģē LZP premjerministra amata kandidātu Raimondu Vējoni, paziņojumā norāda partijas valdes priekšsēdētājs Edgars Tavars.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!