Jau iepriekšējā nedēļā stāstījām, kādus dīvainus produktus gadījies iegādāties vai redzēt lielveikalu plauktos "Delfi" lasītājiem. Taču neparasti atgadījumi ar lielveikalu apmeklētājiem notiek joprojām.

1. Vistas gaļā - vistas spalvas?!

Elena: "Vēlos pastāstīt savu piedzīvojumu ar sabojātajām vakariņām, no kurām man joprojām slikta dūša. 17. janvārī nopirku SIA "Lielzeltiņi" paku "Nagetes". Kad biju jau tās sagatavojusi, pārgriezu un iekšā ieraudzīju baltu spalvu. Apetīti tas, protams, sabojāja pamatīgi. Par ēdienu pat vairs domāt negribējās. Šausmas, man pat bail domāt par to, kas nokļūst šo "nagešu" sastāvā."

2. Vai nevēlaties nobaudīt kādu sapelējušu gotiņu?

Viktors: "Zolitūdē, veikalā "Mego" nopirkām konfektes "Skrīveru Gotiņa klasiskā" ar derīguma termiņu līdz 2014. gada 5. februārim. Manai sievai, kura, starp citu, zīda mazuli, gadījās, lūk, šāda konfekte ar pelējuma sēni."

3. Pat elitei šajā valstī jāēd ķīmiskus ābolus

Anonīms lasītājs: "Acīmredzot, bizness šajā valstī patiešām nesokas, ja reiz pat elitārā produktu lielveikalā Ulmaņa gatvē, virzienā uz Jūrmalu, tirdziecībā ir nonākuši dārgi un sevišķi spīdīgi āboli no aizjūras valsts. Acīmredzami, ka šie ābolīši, lai būtu tik spīdīgi, ārkārtīgi rūpīgi apstrādāti ar ķīmiskām vielām. Pat pēc to mazgāšanas karstā ūdenī, uz tiem joprojām bija ķīmiskās vielas pleķi."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!