Foto: DELFI Репортер
Pie Svētciema jūrā ar laivu vakar iebraucis cilvēks un vēl tagad nav atgriezies, tāpēc jau divas dienas glābšanas dienesti ir iesaistīti meklēšanas operācijā.

Krasta apsardzes dienesta Jūras meklēšanas un glābšanas koordinācijas centrs (MRCC Riga) jūrā pazuduša cilvēka meklēšanā iesaistījis Nacionālo bruņoto spēku Gaisa spēku aviācijas bāzes helikopteru, informēja Krasta apsardzes dienestā.

Vakar, 13.februārī, plkst.18.15 MRCC Riga no aculiecinieka saņēma informāciju, ka jūrā pie Svētciema ar laivu iebraucis cilvēks un nav atgriezies.

MRCC Riga sāka meklēšanas un glābšanas operācijas koordinēšanu. Uz notikuma vietu tika norīkoti Jūras spēku flotiles kuģi. Gar krasta līniju strādāja arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta vienība, kā arī krastā atradās Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta speciālisti.

Šorīt plkst.7.45 MRCC Riga meklēšanas un glābšanas operācijā iesaistījās aviācijas bāzes helikopters. Ātrāku šī glābšanas resursa iesaistīšanu apgrūtināja nelabvēlīgie laika apstākļi - biezā migla un slāņu mākoņi.
Pašlaik meklēšanas un glābšanas rajonā strādā kuģis un helikopters.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!