Foto: DELFI Aculiecinieks
"Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) Madonas nodaļas priekšnieks atklāti ignorē un klaji uzšpļauj "CSN zīmei 935", kas aizliedz pat uzbraukt uz ceļa apzīmējuma, kur nu vēl ilgstoši uz tā novietot savu auto!" ziņo anonīms aculiecinieks.

"Ar nožēlu jasecina ka Latvijā tādiem cilvēkiem uzticēts darbs Ceļu satiksmes drošības direkcijā!" sašutumu neslēpj aculiecinieks.

VAS "Ceļu satiksmes drošības direkcija" sabiedrisko attiecību daļas vadītājs Jānis Aizpors: "Protams, ka CSDD darbiniekiem, kā jebkuram satiksmes dalībniekam jāievēro visi ceļu satiksmes noteikumi un izsakām nožēlu, ka šāds fakts ir noticis.

Esam saņēmuši skaidrojumu par minēto gadījumu, ka auto šajā vietā nebija novietots ļaunprātīgi, bet gan laikā, kad teritorijā bija daudz klientu automobiļu un, lai netraucētu citu transportlīdzekļu kustību.
Kopš februāra vidus šis auto tur vairs nav novietots un arī turpmāk tas netiks darīts. Darbiniekam, kurš minētā vietā bija novietojis auto, izteikts aizrādījums."

"Delfi Aculiecinieks" aicina sūtīt reportāžas, viedokļus un komentārus par drošību uz Latvijas ceļiem - bīstama braukšana, ceļu satiksmes noteikumu ievērošana vai to pārkāpumi, bedres, nepareizas ceļu zīmes, jancīgas situācijas, un tamlīdzīgi. Balvā - drošas braukšanas kursu apmeklējums. Rezultātus apkoposim otrdienā, 4. martā.

Sūtiet foto un video uz aculiecinieks@delfi.lv vai arī caur nereģistrētiem autoriem paredzēto formu. Reģistrējieties un izmantojiet speciālo formu reģistrētajiem autoriem.

Smalkāk par noteikumiem, kā arī par to, kā darbojas jaunā reportāžu atalgošanas sistēma, lasiet: 'Delfi Aculieciniekam' jauni noteikumi; sūti reportāžu un saņem balvas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!