Dārziņu, Salaspils un Ogres iedzīvotājiem, kā arī galvaspilsētas viesiem šis rīts sācies ar milzīgu sastrēgumu, iebraucot Rīgā. Sastrēgums turpinājās no Krustpils ielas līdz pat luksoforam pie Dārziņiem.

Sastrēguma iemesls ir remonts. Pirms vairākiem mēnešiem tieši šajā vietā mainīja caurules, taču strādnieki aiz sevis te atstāja kroplīgus ceļa ielāpus, kas paceļas vismaz desmit centimetrus virs asfalta līmeņa.

Daļa mašīnu šos uzkalniņus centās apbraukt, lienot blakus joslā un radot avārijas situāciju, bet daļa - brauca tieši tiem pāri. Lai vai kā, neērtības izjuta ikviens.

Lūk, kā, iestājoties siltākam laikam, ceļus sakārto. Taču brīvdienās šajā vietā ceļu remontu neuzsāka, taču remonta vieta gan tika iezīmēta.

Cerēsim, ka ceļu remonta darbi šai vietā tiks pabeigti pēc iespējas drīzāk. Pagaidām atliek vien šīs neērtības paciest.

Tie, kuriem džipi, Rīgā var iebraukt, nogriežoties pie Salaspils memoriāla un braucot pa bedrainu zemes ceļu 100 metru garumā, bet pēc tam ceļš būs ievērojami labāks, visbeidzot izbraukt uz Krustpils ielas gar pārbrauktuvi. Taču tie, kuriem nav visurgājēja, būs vien jāpaciešas.

Sūtiet arī savas reportāžas un saņemiet balvu - dāvanu karti 30 eiro vērtībā "Lage" restorānu - "Gan bei", "Thali" - apmeklējumam.

Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!