Lai gan daba šoziem bija autoceļiem labvēlīga, turklāt agri tika uzsākta bedrīšu lāpīšana, satiksmei bīstamu bedru uz ceļiem joprojām ir gana. To apstiprināja biedrības "Latvijas Ceļu būvētājs" (LCB) un apdrošināšanas sabiedrības "BTA Insurance Company" SE (BTA) rīkotā pavasara fotokonkursa "Parādi valdībai bedri!" dalībnieku iesūtītās fotogrāfijas.

LCB un BTA konkursu "Parādi valdībai bedri!" rīkoja, lai pievērstu uzmanību tam, ka ceļu stāvoklis Latvijā jau vairākus gadus nav būtiski uzlabojies. Piedalīties konkursā tika aicināts ikviens Latvijas iedzīvotājs, iesūtot fotogrāfiju ar satiksmei bīstamu ceļu, tiltu vai bedri. Savus foto konkursā dalībnieki varēja pieteikt dažādās kategorijās - ""Riteņlauzējs 2014" jeb dziļākā bedre", "Platākā bedre 2014", "Bīstamākais tilts 2014", ""Kādreiz te bija šoseja" jeb sabrukušais ceļš" un "Neizbraucamais ceļš jeb "tikai ar džipiem"".

Konkursam iesniegtās fotogrāfijas izvērtēja žūrija - biedrības "Latvijas Ceļu būvētājs" izpilddirektors Zigmārs Brunavs, portāla www.delfi.lv pārstāvis, "BTA Insurance Company" SE Mārketinga un sabiedrisko attiecību departamenta direktore Ilva Priedniece un aģentūras "P.R.A.E. Sabiedriskās attiecības" projektu vadītāja Arita Krūze.

Konkursa žūrija izvērtēja iesūtītās fotogrāfijas un dāvanas piešķir:
- Andrim Vētram;
- Anatolijam Vasiļjevam;
- Gatim Vilbrantam;
- Andrim Butkum;
- Ivetai Konstantinovai.
Laimīgie uzvarētāji saņem BTA "KASKO Bedres" apdrošināšanas polisi veselam gadam!

Konkursa uzvarētāja Iveta Konstantinova, piemēram, iesūtīja fotogrāfiju ar bedrēm, kas atrodas Rīgā, Dammes ielas 22. un 26. numura iekšpagalmā (attēls pielikumā). Viņa norādīja, ka par šo vietu jau neskaitāmas reizes ir rakstīts Rīgas Domes Satiksmes departamentam. Citi konkursa dalībnieki fotogrāfijas bija iesūtījuši no dažādām Latvijas pilsētām - Cēsīm, Daugavpils, Kalnciema, Valmieras. Fotogrāfijās redzamās bedres izveidojušās gan uz valsts, gan uz pašvaldību ceļiem. Visas konkursa dalībnieku atsūtītās fotogrāfijas ar komentāriem LCB nogādās ceļu īpašniekiem.

Uzvarētāju fotogrāfijas.

Visas iesūtītās fotogrāfijas var aplūkot šeit:
DELFI Foto galerija
www.facebook.com/LatvijasCeluBuvetajs vai
www.draugiem.lv/lcb/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!