Vēl tikai nesen pabeigti atjaunošanas darbi Talsu skeitparkā, kas ir viena no vietējo jauniešu iecienītākajām brīvā laika pavadīšanas vietām, diemžēl aizvadītās nedēļas izskaņā nācies konstatēt pirmos postījumus, vēsta "Talsu Televīzija".

Skeitparks jau daudzus gadus kalpo par tikšanās vietu lielim un maziem novada aktivās atpūtas cienītājiem. Šeit ikviens var trenēties un apgūt trikus ekstrēmajā slidošanā, velo frīstailā un skeitbordā, un šādi sportošanas cienītāji pilsētā un tās apkārtnē ir diezgan daudz.

Diemžēl pagājušajā nedēļā te uzdarbojušies vandaļi un ir bojātas dažas no atjaunotajām rampām, tostarp centrālajai skeitošanas rampai ir atlauzsts sānu panelis, kā arī nodarīti vēl citi postījumi.

Kā atzina Talsu pilsētas pārvalžu vadītājs Ģirts Kalnbirze, lai arī iepriekš veiktie skeitparka atjaunošanas darbi ir bijuši tikai pagaidu variants, kamēr tiks atrasti līdzekļi jaunu, mūsdienīgu rampu iegādei, ir skumji konstatēt, ka tik īsā laika periodā atkal jāatgriežas pie remontdarbiem.

Talsu pašvaldība gadu gaitā sistemātiski veic pilsētvides uzlabojumus, tiesa, joprojām nākas saskarties ar atsevušķu cilvēku huligānisko rīcību, tādējādi ik gadu no budžeta līdzekļiem labošanas darbiem jātērē vairāki tūkstoši eiro, lai novērstu postījumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!