Foto: Shutterstock

SIA "Čilija pizza", kam pieder Latvijā lielākais picēriju tīkls ar nosaukumu "Čili pica" akcentē, ka tam nav saistības ar uzņēmuma franšīzes turētāju Liepājā, SIA "Pica serviss", nelikumīgajām darbībām.

"Vēlos informēt un uzsvērt, ka uzņēmums SIA "Čilija pizza" ir godīgs nodokļu maksātājs, par ko liecina Valsts ieņēmumu dienestā pieejamā informācija. Restorānos netiek veiktas krāpšanās ar kasi, un uzņēmuma darbiniekiem oficiāli tiek maksātas algas. Nevēlamies, lai SIA "Pica serviss" veiktās nelikumīgās darbības franšīzes restorānos Liepājā skartu uzņēmuma reputāciju," teic SIA "Čilija Pizza" mārketinga vadītāja Jūlija Sergutina-Leitāne.

Portāls "Delfi" jau iepriekš rakstīja, ka aprīļa nogalē uzzņēmēja Liepājā, SIA "Pica serviss" līdzīpašnieka Aloiza Norka mantai uzlikts arests. Lēmumi pieņemti kriminālprocesa ietvaros par SIA "Pica serviss" izvairīšanos no nodokļu nomaksas, nodarot valstij zaudējumus lielā apmērā.

"Čili Pica" restorānu ķēdē Latvijā pašlaik darbojas 24 "Čili pica" restorāni, no kuriem deviņas ir franšīzes. "Čili pica" restorānu ķēde, kas pērn strādājusi ar vairāk nekā 17,3 miljonu latu apgrozījumu, nodrošina vairāk nekā 1200 darba vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!