Foto: DELFI
Laikā no trešdienas, 4.jūnija, līdz pirmdienai, 9.jūnijam, apmeklētājiem būs slēgta Lucavsalas peldvieta, portālu "Delfi" informēja Pārdaugavas izpilddirekcijā. Savukārt sinoptiķi vēsta, ka tieši no trešdienas, 4.jūnija, Latvijā gaidāms siltuma vilnis un paredzams, ka gaiss iesils līdz +29 grādiem.

Lucavsalas peldvietā veiks grunts nomaiņu un ūdens gultnē ieklās ģeotekstila sietu, lai peldētājus un citus atpūtniekus pasargātu no iespējamām traumām.

Tiesa, vēl tikai pirms pusotras nedēļas Rīgas dome informēja, ka Lucavsala līdz ar citām atpūtas zonām Rīgā, ir gatava peldsezonai.

Pārējā Lucavsalas zona apmeklētājiem būs atvērta.

Jau vēstīts, ka Lucavsalas ziemeļu daļā pērn tika izveidots lielākais bērnu rotaļu laukums pilsētā. Kopumā šajā vietā - aptuveni 11 hektāru platībā - izveidota atpūtas zona: rotaļu laukumi dažādām bērnu vecuma grupām, pludmale, dažādi sporta spēļu laukumi, tostarp jauniešu un ekstrēmā sporta zona.
Lucavsalas ziemeļu daļas sakārtošanu pašvaldība sāka apmēram pirms trim gadiem ar neapsaimniekoto mazdārziņu un pussagruvušo dārza mājiņu likvidāciju, teritorijas atbrīvošanu no sadzīves atkritumiem un būvgružiem.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!